Noul Tourneo Custom a fost dezvoltat pentru a oferi ocupanților niveluri semnificativ îmbunătățite de confort și rafinament. Interiorul nou și elegant propune o calitate superioară a materialelor, iar cabina este dotată cu caracteristici premium.

O platformă optimizată asigură un spațiu generos în cabină, indiferent de sistemul de propulsie ales. Modelele standard și cu ampatament lung oferă fiecare trei rânduri de scaune pentru până la nouă ocupanți, oferind un caracter practic pentru întreaga gamă.

Pachetul de echipamente îmbunătățit al interiorului începe cu un nou sistem flexibil de scaune montate pe șine în al doilea și al treilea rând, pentru o adaptabilitate maximă la aranjarea cabinei pentru persoane și bagaje. Scaunele pe șine permit clienților să gliseze scaunele înainte sau înapoi sau să scoată complet scaunele. Cele trei scaune din al doilea rând pot fi mutate independent, în timp ce scaunele din al treilea rând au o împărțire de 2/3.

Noile scaune sunt mai ușoare decât cele din modelul anterior, iar al doilea rând are centuri de siguranță integrate, astfel încât reconfigurarea cabinei – inclusiv într-o configurație unică de conferință pentru șase persoane – se poate face mai rapid și mai ușor. Punctele ISOFIX sunt disponibile pe toate cele trei scaune din al doilea rând, precum și pe cele două scaune laterale din al treilea rând.

Specificația premium a cabinei include și alte caracteristici noi pentru clienți pentru a-și personaliza vehiculul și pentru a-și îmbunătăți experiența de călătorie, inclusiv un plafon panoramic mare din sticlă care îmbunătățește senzația de spațiu și lumină pentru ocupanți, cu tratament în infraroșu pentru a ajuta la menținerea cabinei răcoroase în lumina puternică a soarelui. Ușile laterale glisante acționate electric permit, de asemenea, operarea fără atingere. Ușile pot fi deschise printr-o simplă mișcare a piciorului, facilitând accesul în timp ce transportați cutii grele sau bagaje.

Pentru confort maxim, Tourneo Custom oferă caracteristici premium la interior, precum:

  • Control electronic al temperaturii aerului cu trei zone
  • Sistem audio B&O cu 14 difuzoare și subwoofer amplasat în compartimentul din spate
  • Iluminat interior ambiental sofisticat
  • Suport de încărcare wireless pentru dispozitive mobile
  • Scaune încălzite pentru scaunele laterale de pe al doilea rând.
  • Control inteligent adaptiv al vitezei de croazieră
  • Reverse Brake Assist
  • Sistem de camere video la 360 de grade care oferă o vedere cuprinzătoare în jurul vehiculului pentru o manevrare mai ușoară în oraș

Clienții Tourneo Custom pot alege dintr-o gamă de versiuni, inclusiv Active și Sport, vârful de gamă fiind Titanium X, care propune cea mai cuprinzătoare echipare a oricărui Tourneo oferit vreodată – cu caracteristici standard variind de la jante elegante din aliaj de 19 inchi și faruri LED Full Matrix și până la materialul premium al scaunelor din piele sintetică Sensico.

Noua arhitectură a vehiculului oferă o înălțime mai mică a podelei și o nouă treaptă laterală integrată pentru a facilita intrarea și încărcarea, susținută de o deschidere de top pentru ușa laterală glisantă.

Platforma optimizată a permis, de asemenea, o înălțime totală redusă de mai puțin de doi metri pentru multe variante, ceea ce poate permite accesul la garaje și parcări supraetajate, care sunt adesea inaccesibile vehiculelor din segmentul Tourneo Custom, precum și contribuția la eficiență și rafinamentul optimizate prin aerodinamică îmbunătățită.

Atât șoferii, cât și pasagerii, vor beneficia de îmbunătățirile dinamice oferite de o platformă complet reproiectată, cu un sistem complet nou de suspensie spate independentă, care este standard în întreaga gamă pentru a oferi confort, manevrabilitate și rafinament îmbunătățite.

 

Află mai multe despre Noul Ford Tourneo Custom pe https://www.ford-iasi.ro/ sau la 0232 256 100