Portalul www.GlobalManager.ro, lansat în anul 2015, publică materiale, știri și analize despre activitatea membrilor comunității de business Global Manager România, precum și despre evenimentele organizate în cadrul comunității. Lansată în 2012, Global Manager România este o comunitate care reunește, la nivel naţional, peste 3.000 de antreprenori, executivi și specialiști reprezentând companii româneşti și internaţionale relevante. Membrii comunității Global Manager se întâlnesc periodic în orașele mari din țară pentru a se cunoaște, pentru a face schimb de informații și pentru a construi relații de business.

De asemenea, portalul GlobalManager.ro colectează și publică informații de interes pentru managerii companiilor și instituțiilor publice și private: știri și analize din domeniul financiar, legislativ, politic, din industrie, comerț și IT&C, materiale de actualitate din antreprenoriat, management și marketing.

Portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de business din presă și calendarul celor mai importante evenimente la nivel național.

GlobalManager.ro oferă tuturor organizațiilor și companiilor oportunitatea de a-și putea face cunoscută activitatea unui mare număr de vizitatori specializați.

Fluxul informativ cotidian al portalului GlobalManager.ro conține sinteza știrilor publicate pe site. Acest newsletter este trimis zilnic, prin e-mail, la +1.000 de manageri din domeniul public și privat, instituții publice, oameni politici și jurnalişti, abonarea fiind gratuită.

GlobalManager livrează regulat abonaților săi o serie de Rapoarte Digitale specializate.