CaptainBook.io, o platformă online grecească care conectează furnizorii de activităţi şi experienţe de călătorie cu revânzătorii precum hotelurile, Airbnb şi agenţiile de turism, a strâns 250.000 de euro într-o rundă pre-seed pe platforma europeană de co-investiţii în startup-uri de tehnologie SeedBlink. Fondatorii vor utiliza această investiţie pentru a dezvolta produsul şi a accelera extinderea platformei în Europa de Est, cu accent pe România şi Polonia, dar şi în Spania şi Italia.

CaptainBook.io aduce în online furnizorii de experienţe oferindu-le un motor de rezervări care îi conectează la o reţea de revânzători locali de încredere, cum ar fi hotelurile, gazdele Airbnb şi agenţiile de turism. Prin intermediul acestei platforme, furnizorii de experienţe pot crea, gestiona, distribui şi vinde ofertele lor din acelaşi loc.

Compania a fost fondată în 2021 de Jerome Bajou și Luca Lattanzio și a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experiențe în cinci țări. Fondatorii vor utiliza investiția pentru dezvoltarea produsului și pentru a accelera extinderea CaptainBook.io în Europa de Est – în special în România și Polonia-, dar și în Spania și Italia.

„De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei afaceri de experiențe de călătorie să se dezvolte prin intermediul tehnologiei pentru a le ajuta să fie mai independente de marile agenții de turism online. Datorită acestei investiții, ne vom putea concentra pe afacerile mici și medii, investind fondurile în îmbunătățirea produsului și în extinderea serviciilor noastre în restul Greciei, în România, Polonia, Italia și Spania”, a declarat Jerome Bajou, CEO și cofondator al CaptainBook.io.