A 14-a ediție a Conferinței Internaționale pentru Fizica Alimentelor va avea loc în perioada 7-10 octombrie 2020, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Evenimentul va reuni experți naționali și internaționali în acest domeniu, pentru a împărtăși din cunoștințele și expertiza lor, contribuind astfel la dezvoltarea și progresul domeniului fizicii alimentelor și al domeniilor conexe.

Printre vorbitorii de top ai ediției se vor număra: András S. Szabó – Președinte, Societatea Internațională a Fizicienilor Alimentari, Gianluca Caruso – Profesor în sectorul științific și didactic al legumelor și florilor, Universitatea din Napoli Federico II și Universitatea din Molise, Gábor Zsivánovits – Profesor la Institutul de Cercetare și Dezvoltare Alimentară, Plovdiv, Bulgaria, Zuzana Hlaváčová – Profesor la Departamentul de Fizică la Universitatea Agricultură din Nitra, Republica Slovacă, Dan Cristian Vodnar – Profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, România, Vasile Stoleru – Profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Iași, România.

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, accesați site-ul web al evenimentului: www.icfp.ro.