Ediția din acest an a Conferinței Spital-Connect are loc în perioada 23-25 noiembrie, la Predeal. Spital-Connect este un eveniment de referință pentru domeniul sanitar, o întâlnire tradițională a comunității de management de spitale publice din România și face parte din programul de comunicare profesională Management Medical Modern în Spitalele Publice, lansat de Oameni și Companii în 2007 și ajuns la a 27-a ediție.

Una dintre temele aflate pe agenda acestei ediții o reprezintă Medicina viitorului. Digitalizarea sănătății, printre subiectele ce urmează a fi abordate numărându-se:

Start-up-uri în medicină/Digitalizarea sănătății/ Telemedicină, Breakthroughs in healthcare, Building better connected healthcare, Inteligență artificială, Inovație, Expert Solutions

Speakeri care vor aborda subiectul:

Dr. Marius Geantă, Președinte – Centrul pentru Inovație în Medicină

Jan Somen – Digital Portfolio Executive, Siemens

George Ivan – Technology Sales Consultant, Fujitsu

Elena Ovreiu – CEO & Co-Founder BIOdyssey Health Innovation Hub

Matei Dumitru – Director General, Expert Solutions

Programul evenimentului este disponibil aici: https://www.spitalconnect.ro/#program

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma SpitalConnect.ro.

Înscrierile continuă, reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil aici.