OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din Sud Estul Europei, lansează CarHome, o aplicație mobilă care îi ajută pe șoferi să gestioneze mai ușor și mai rapid nevoile aferente deținerii unui autovehicul. Aplicația oferă funcționalități precum plata taxelor de pod, a vignetei și a asigurării RCA. De asemenea, CarHome facilitează crearea de notificări legate de expirarea ITP-ului sau programarea la service și oferă posibilitatea de a organiza și atașa toate documentele necesare deținerii unui autovehicul.

”Ne-am dorit să oferim conducătorilor auto o aplicație care să integreze serviciile de care au nevoie pentru vehiculul personal sau pentru cel de serviciu. Aplicația a fost dezvoltată împreună cu partenerii noștri de la Westaco și simplifică interacțiunile legate de deținerea și întreținerea unui autovehicul”, a declarat Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil de Rafinare și Marketing.

Aplicația CarHome este gratuită și poate fi descărcată din magazinele de aplicații pentru utilizatorii sistemelor de operare IOS și Android. Aceasta va beneficia constant de noi produse si servicii pentru a fi cât mai utilă șoferilor din România.