Domeniul resurselor umane este unul dintre cele mai dinamice, iar schimbul de informații profesionale, alături de împărtășirea diverselor experiențe personale, devine vital pentru un management de calitate. Cu atât mai mult, conferințele și seminariile de HR solicită prezența unor speakeri experimentați, capabili să aducă un plus de valoare dezbaterilor.

Un astfel de speaker este Iulia Zamfir, Group HR Manager în cadrul One United Properties, unde coordonează întreaga activitate de resurse umane a companiei. Formarea profesională a Iuliei este în domeniul resurselor umane, specializându-se în această direcție, deoarece este pasionată de ariile de activitate ale HR-ului și de tot ce presupune interacțiunea și relaționarea cu oamenii, fiind dornică să atingă performanța prin intermediul proiectelor în care este implicată.

De-a lungul carierei profesionale, a activat în Departamente HR ale unor companii cunoscute, din diverse domenii de activitate, coordonând echipe și gestionând procesele de resurse umane și relația cu angajații din companiile respective.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Iuliei Zamfir, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Experiența profesională bogată face din Iulia Zamfir un speaker apreciat, care aduce o perspectivă valoroasă evenimentelor la care este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Iulia Zamfir și experiența sa apreciabilă pe EventsMax.ro, platforma Oameni și Companii dedicată evenimentelor business și profesionale.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și vă conecta cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.