Un start-up românesc anunţă lansarea primei aplicaţii de servicii premium pentru întreţinerea locuinţei şi de îngrijire personală, în urma unei investiţii de 250.000 de euro. Inovaţia a fost prezentată în cadrul ediţiei din acest an a evenimentului How To Web de către antreprenoarea Corina Olaru, deţinătoarea afacerii Artful Living.

Aplicaţia a fost dezvoltată în urma unei investiţii de 250.000 de euro, de către o echipă de profesionişti în ospitalitate – absolvenţi ai universităţilor de top în industria ospitalităţii „Ecole ateliere de Lausanne” şi Institutul Glion, tehnologie şi business.

„Artful Living defineşte dimensiunea digitală a ansamblului rezidenţial, devenind un companion day by day al comunităţii. Pe de-o parte, adresăm utilizatorii care doresc să solicite servicii la domiciliu, eliminând efortul căutării furnizorilor de încredere, pe de altă parte, putem deservi dezvoltatorii şi administratorii proiectelor rezidenţiale în scopul de a facilita accesul locatarilor la servicii. Lansăm aplicaţia Artful Living cu obiectivul de a stabili un standard de calitate în piaţa serviciilor la cerere din România şi ne propunem să devenim un one stop App în materie de servicii premium at home on demand”, a explicat Olaru.

În prezent, Artful Living listează 40 de furnizori pentru întreţinerea locuinţei şi de îngrijire personală, iar până la finalul anului, compania estimează depăşirea unui număr de 60 de furnizori din diverse domenii, precum şi peste 10.000 de utilizatori activi.

Artful Living este prima aplicaţie care înrolează ansamblurile rezidenţiale cu serviciile specifice cărora li se adaugă serviciile core ale platformei. Astfel, pe lângă comunicarea directă cu administratorul imobilului sau cu dezvoltatorul imobiliar, aplicaţia oferă acces la un număr mare şi complementar de servicii la domiciliu, pentru a creşte satisfacţia comunităţii.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, aplicaţia a fost testată în variantă beta în cadrul proiectului Room12, un concept unic în România de apartamente rezidenţiale dezvoltat la standardele hotelurilor de 5 stele.

Inovaţia românească, prezentată în cadrul conferinţei How To Web 2023, este disponibilă pentru descărcare pe telefoanele cu sisteme de operare iOS şi Android. AGERPRES