Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, este, incepand cu luna septembrie, partener oficial VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari si una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume, potrivit IDC MarketScape si Gartner.

Cu sediul central in Marea Britanie, platforma VTEX este la baza a peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, si este utilizata de branduri de top, precum McDonald’s, Walmart, Sony, Stanley Black&Decker, Motorola, Samsonite. VTEX este prezenta in Romania incepand de anul trecut, deschiderea biroului local accelerand extinderea companiei in Europa Centrala si de Est.

Prin acest parteneriat, Zitec devine prima companie din Romania care va implementa platforma VTEX la clientii din piata locala. „Avem o experienta vasta in proiecte e-commerce, cu expertiza pe mai multe industrii, pe diferite modele de business, pe tehnologii si platforme variate, ceea ce ne permite sa alegem cea mai buna solutie in functie de nevoile clientului. Ne propunem ca prin noul parteneriat cu VTEX sa oferim clientilor de e-commerce o noua solutie pentru a-i ajuta sa devina mai competitivi, care sa-i ajute in cresterea ratei de conversie si reducerea cheltuielilor operationale”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltare de solutii de business, Zitec ofera in prezent servicii de e-commerce pentru clienti importanti din Romania, precum si din alte tari din Europa. in portofoliul recent al companiei se regasesc branduri precum Flanco, Altex, eMAG Romania si Bulgaria, Urban Monkey, Tech Con, Zonia sau LoveKnitting din UK.