Zece medalii cu aur pentru Casa de Vinuri Cotnari, la Concursul Internaţional de Vinuri Bucureşti 2015

cotnari-COLOCVIUSocietatea viniviticolă Casa de vinuri Cotnari a obţinut zece medalii de aur la Concursul Internaţional de Vinuri Bucureşti 2015 pentru vinurile din gamele Colocviu şi Domenii.

Victor Deleanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Casei de Vinuri Cotnari, a declarat că la această competiţie, la care au participat 900 de vinuri din 27 de ţări, vinurile din gamele Colocviu şi Domenii au primit zece medalii de aur din partea celor 30 de membri ai juriului.

“Casa de Vinuri Cotnari este pe drept numită producătorul de vin al Generaţiei de Aur. Cei din cea de-a doua generaţie au revoluţionat tehnologia de producere a vinurilor din Podgoria Cotnari, completând cu noi game de vinuri moderne, vinurile tradiţionale ale Cotnariului. Priviţi la început cu neîncredere de către concurenţi şi nu numai, în ultimul an am început să impresionăm prin calitatea deosebită a noilor vinuri care se produc în Podgoria Cotnari. Foarte impresionaţi au fost şi cei peste 30 de membri ai juriului, de la Concursul Internaţional de Vinuri Bucureşti 2015. În clasamentul final Casa de Vinuri Cotnari este producătorul de vin care a primit cele mai multe medalii de aur”, a declarat Victor Deleanu. AGERPRES