Compania Wizz Air a anunțat că va opera trei noi rute din România către Grecia. Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos și Iași cu Santorini, cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinație începând cu 11 iunie 2021.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia. Astfel, pasagerii din România se pot bucura de călătorii sigure, accesibile și rapide cu Wizz Air pe opt rute către destinații din Grecia în această vară.

„Continuăm să vedem o cerere susținută pentru destinații de vacanță din Cluj-Napoca și Iași și răspundem cu noi rute către Grecia, una dintre destinațiile externe de vacanță preferate ale românilor. Astfel, oferim acum opt rute între România și unele dintre stațiunile renumite din Europa în care românii pot călători în siguranță, profitând de tarifele noastre foarte mici. Așteptăm cu nerăbdare să primim la bordul aeronavelor noastre moderne pasageri din Cluj-Napoca și Iași pentru a-i transporta în aceste frumoase stațiuni pe plajă”, a declarat Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager la Wizz Air.