Wine-Wine Evening, primul eveniment care promovează educaţia în cultura vinului şi vinul ca instrument de succes în afaceri

Cum poate fi transformat vinul într-un instrument de succes în afaceri? Evenimentul Wine-Wine, ce are loc pe 29 mai la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, ora 18.00, oferă o serie de perspective asupra unor afaceri de succes care au la bază mustul de struguri. Evenimentul Wine-Wine Evening din 29 mai este organizat de Wine-in-Business, divizie a Asociaţiei Consult Scolari, Satu Mare, primul şi unicul centru acreditat WSET din România. Wine & Spirit Education Trust este lider mondial in programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi spirtoaselor.

Wine-Wine se doreşte a fi prima manifestare dintr-o serie de evenimente care-şi propune să promoveze educaţia în cultura vinului şi vinul ca instrument de succes în afaceri. Speaker invitat special este dr. Josef Schuller MW, care a urmat cursurile de marketing în domeniul vinului la Universitatea Stellenbosch din Africa de Sud, unde a şi obţinut diploma de doctor. Este fondatorul Academiei de Vin din Austria (1989), cea mai mare şcoală în domeniu de pe continent, iar în prezent ocupă poziţia de Director General al acestei instituţii. Dr. Josef Schuller a fost primul austriac Master of Wine (1998) şi primul preşedinte, din afara Marii Britanii, al Insitutului Masters of Wine, din 2008 până în 2010.

Cu aceeaşi ocazie, participanţii îl vor putea cunoaşte şi audia pe Şerban Dâmboviceanu, co-fondator al cramei Corcova Roy & Dâmboviceanu, Mehedinţi. Descoperindu-şi pasiunea pentru vin, Şerban, după o perioadă petrecută peste hotare, se întoarce în ţară pentru a pune bazele unei crame şi a se bucura de potenţialul podgoriei româneşti.

Bilete şi informaţii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Wine-in-Business. Adresa de contact este wineinb@gmail.com.