POROTHERM PROFI, sistem unic în România, este primul sistem inovator de zidărie ceramică șlefuită introdus pe piața de către WIENERBERGER, care oferă un nou ritm execuției construcției și favorizează realizarea unei zidării cu aspect îngrijit și obținerea unei performanțe termice îmbunătățite.

Blocurile ceramice din gama POROTHERM PROFI pot fi utilizate pentru realizarea atât a zidăriilor înrămate la construcții în cadre cât și zidării nestructurale: pereți de închidere, pereți de compartimentare.

Având la bază peste 200 ani de inovație, WIENERBERGER a perfecționat continuu modalitatea de realizare a zidăriilor ceramice. Blocurile ceramice POROTHERM PROFI reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii moderne, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe. Utilizând tehnologii de ultimă oră și expertiza celor mai buni specialiști din domeniu, blocurile ceramice POROTHERM PROFI reprezintă soluții actuale, cu specificații perfect adaptate la condițiile de mediu și climă, conform normelor de construcție ale țării noastre.

Sistemul inovativ de zidărie ceramică Porotherm Profi poate fi pus în operă cu ajutorul uneia dintre cele două soluții propuse:

Cu spumă adezivă POROTHERM PROFI DRYFIX EXTRA:

  • Zidești cu până la 50% mai repede;
  • Elimini timpul necesar de întărire a mortarului;
  • Zidăria poate fi realizată până la temperaturi de -5 grade Celsius;
  • Tencuiala poate începe imediat datorită duratei reduse de întărire a spumei adezive  Porotherm Profi Dryfix Extra;
  • Flacoanele de spumă Porotherm Profi Dryfix Extra;sunt ușor de transportat.

 

Cu mortarul POROTHERM PROFI ÎN ROST SUBȚIRE

  • Până la 20% economie de timp și până la 80% economie de mortar prin aplicarea unui strat de doar 1 mm grosime;
  • Performanță termică îmbunătățită și reducerea umidității zidăriei – fără alergeni;
  • Zidărie sigură – toate certificările și autorizațiile obținute.

Află AICI informații complete despre sistemul inovator de zidărie ceramică POROTHERM PROFI sau intră pe www.wienerberger.ro pentru a afla cum se pune corect în operă cărămida șlefuită POROTHERM PROFI folosind spuma adezivă POROTHERM PROFI DRYFIX EXTRA sau mortarul POROTHERM PROFI ÎN ROST SUBȚIRE.

Specialiștii WIENERBERGER îți stau la dispoziție pentru a îți asigura consultanța necesară în procesul de punere în operă a zidăriei ceramice POROTHERM PROFI și pot fi contactați cu ușurință AICI.

Viitorul zidăriei pentru case construite rapid este acum mai ușor și mai curat!