Fiecare experiență cu Volvo este una specială. Volvo Iași lansează o invitație pentru toți pasionații de mașini pentru a testa experiența premium Volvo.

Volvo Cars, în cei peste 93 de ani de la înființare, a inovat piața auto cu sisteme care au schimbat cu adevărat lumea, devenind lider mondial la nivel de siguranță.

Brandul suedez dezvoltat pe principiul de bază al culturii scandinave, lagom, care reprezintă un concept de echilibru perfect, a adus la același nivel de vârf ca și cel al siguranței, confortul, tehnologia și designul pentru ca atunci când urci într-o mașină Volvo totul să fie în perfectă armonie și fiecare drum să reprezinte o plăcere incomparabilă.

În weekendul 17-19 iulie Premium Nordic Cars își deschide porțile și fiecare persoană își poate alege modelul preferat de Volvo pe care să îl testeze.

La finalul evenimentului va avea loc o tombolă unde 2 norocoși dintre cei care au testat mașinile în cadrul Summer Open Days vor câștiga câte un accesoriu marca Volvo dar surprize sunt pregătite pentru toți cei care vor participa la test drive.

Cei dornici de un weekend alături de Volvo trebuie să completeze formularul de test drive din link-ul https://iasi.volvocarsdealer.ro/test-drive

Echipa Premium Nordic Cars organizează evenimentul conform contextului impus de situația actuală și sunt luate toate măsurile de distanțare socială și dezinfectare a spațiului și mașinilor. La Volvo siguranța este întotdeauna o prioritate!