ECOTIC și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, împreună cu Oameni și Companii, organizează o întâlnire online dedicată ziariștilor, pe tema managementului și reciclării deșeurilor, una dintre provocările actuale, cu care România se confruntă în domeniul protecției mediului și valorificării resurselor.

Miercuri, 29 septembrie, începând cu ora 11.00, pe platforma ZOOM, moderatorul întâlnirii, Conf.univ.dr. Mihai Bogdan Petrişor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, îi are ca invitați speciali pe:

✔ Raul Pop, Expert deșeuri;

✔ Octavian Popescu, Director general, Garda Națională de Mediu;

✔ Valentin Negoiță – Președintele ECOTIC;

✔ Doru Dinu Glăvan – Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

✔ Constantin Damov, Președinte, Green Group;

✔ Dragoș Călugaru – Director General, ECOTIC;

✔ Ema Cumpată, Coordonator Comunicare, ECOTIC;

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma Zoom.

Participarea este gratuită pentru jurnaliști, cu rugămintea confirmării prealabile prin formularul disponibil AICI

ECO Forum este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii, în cadrul portalului GlobalManager.ro

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România   (UZPR) este o asociație profesională de creație publicistică și jurnalistică a ziariștilor din România și din comunitățile românești de peste hotare. Obiectivul Uniunii Ziariștilor Profesioniști este promovarea creației publicistice și jurnalistice ca domeniu distinct al vieții spirituale, consacrarea profesiei de ziarist ca profesiune de creație, cu importanță publică și socială recunoscută, precum și apărarea drepturilor, libertăților și demnității profesionale ale ziariștilor și a libertății presei, în concordanță cu legile naționale și cu prevederile internaționale.

Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici