Vodafone deschide un nou centru de relaţii cu clienţii la Piteşti, unde va angaja 150 de tineri

Vodafone România deschide un nou centru de relaţii cu clienţii la Piteşti, unde va oferi, începând din luna martie, 150 de locuri de muncă pentru tineri – studenţi şi absolvenţi. Noul centru va deservi atât cienţii persoane fizice, cât şi companii.

“Vodafone România este primul operator de telefonie mobilă care a înființat un serviciu de relații cu clienții, în 1998, și care investește constant în îmbunătățirea experienței clienților. De-a lungul istoriei noastre de 20 de ani pe piața din România, am dezvoltat permanent această divizie de business, iar deschiderea noului centru de relații cu clienții din Pitești este un pas firesc în acest sens. Continuăm să investim în perfecționarea și formarea tinerilor care ni se alătură la Pitești și care vor avea, astfel, șansa de a începe o carieră într-una dintre cele mai importante și inovatoare companii din țară”, a declarat directorul diviziei de Customer Operations a Vodafone România, Ana Alexe.

Viitorii angajaţi vor beneficia de programe de training şi dezvoltare, precum şi de un mediu de lucru la cele mai înalte standarde, precizează compania. Vodafone România operează deja mai multe centre mari de relații cu clienții în București, Brașov și Craiova, la care se alatură centre regionale de dimensiune mai mică în Iași și Bacău.