Vodafone România a lansat propria platformă cu conținut despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei. Începând cu luna august, Zoom powered by Vodafone prezintă recenzii ale unor smartphone-uri nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone, cele mai noi știri legate de tehnologie și tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potențialul său maxim.

Platforma este structurată în trei categorii principale: Devices, Video și Zoom In. Aceste categorii includ articole și videoclipuri despre dispozitive și despre cele mai noi inovații de pe piață, recenzii ale smartphone-urilor disponibile în portofoliul Vodafone România, tutoriale și quiz-uri.

În cadrul platformei Zoom, cititorii pot găsi sfaturi și trucuri utile de la Ovidiu Pătrașcu (aka Ovvy), actualul campion mondial la FIFA, dar și articole scrise de Vlad Petreanu, jurnalist cu o experiență de 30 de ani, și de Otravă, un creator de conținut român. Costin Giurgea este cel care va face recenziile pentru cele mai noi și interesante smartphone-uri.

Vodafone România a lansat în aprilie o altă platformă digitală, “Împreună suntem mai puternici“, care facilitează accesul online al utilizatorilor la cursuri și spectacole live: muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc).

Platforma, al cărei curator este Tudor Chirilă, oferă momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chiv, dar și acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Drăguș). În plus, îi ajută pe oameni să continue să facă exerciții fizice și să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet și antrenamente funcționale.