Vladimir Mănăstireanu este noul vicepreședinte al grupului Cris-Tim

manastireanu_vladimirFostul președinte al ANSVSA Vladimir Mănăstireanu, care s-a alăturat grupului Cris-Tim la finele anului trecut în poziția de director de calitate, a fost promovat în funcția de vicepreședinte al grupului deținut de omul de afaceri Radu Timiș.

Conform unui comunicat al Cris-Tim, Vladimir Mănăstireanu este responsabil de toate operațiunile companiei și raportează direct președintelui Radu Timiș. Timiș, proprietarul și fondatorul grupului Cris-Tim, liderul pieței locale de mezeluri, a fost desemnat “Omul de afaceri al anului trecut” de către revista Capital.

“Am luat această decizie pentru că îmi place să promovez oamenii de valoare și domnul Mănăstireanu este, cu siguranță, o persoană care aduce din plin valoare adăugată. Am toată încrederea în el și consider că împreună, dar și alături de ceilalți oameni ai noștri, vom face o treabă extraordinară și de acum înainte. Nu va fi o misiune ușoară pentru noul nostru Vicepreședinte, dar sunt convins că o va duce la îndeplinire cu brio. Din punct de vedere managerial, dar și al expertizei de specialitate, Vladimir Mănăstireanu este la maturitate deplină. Îi urez mult succes în cadrul Grupului nostru”, a declarat Radu Timiș.

La rândul său, Mănăstireanu a precizat că ”a fi numărul doi într-o companie lider de piață cum este Cris-Tim nu înseamnă decât foarte multă responsabilitate. Atât colegii, cât și partenerii de afaceri trebuie să știe că voi fi eficient și dedicat la maximum, așa cum le-am demonstrat și până acum. Iar clienților noștri, consumatorilor, le transmit un gând bun și îi îndemn să aibă încredre în produsele noastre. Până la urmă, aceasta este misiunea mea la Cris-Tim: să mă asigur că produsele noastre sunt de calitate, sigure, gustoase și la un preț corect”.

Vladimir Mănăstireanu ocupă și funcția de director executiv în cadrul Asociației Române a Cărnii și s-a alăturat Grupului Cris-Tim din decembrie 2014, ocupând funcția de Director de calitate. Mănăstireanu are o experienţă de 15 de ani în mediul instituţional. Fost Preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în perioada iunie 2013 – noiembrie 2014, a ocupat mai multe funcţii în cadrul ANSVSA încă din mai 2012. În 2009, a deținut funcţia de Secretar General Adjunct al Guvernului, Secretar de Stat în aparatul propriu de lucru al Viceprim-ministrului. A fost deputat în legislatura 2004-2008.