Viorel Ognean este noul director general al companiei Granddis România

ognean_viorelViorel Ognean a fost numit Director General al companiei Granddis România, companie de marketing, vânzări şi distribuţie de produse spirtoase.

Printre cele mai cunoscute băuturi care fac parte din portofoliul grupului se numără produsele din portofoliul Prodal (Stalinskaya Vodka, Wembley London Dry Gin, Passion, Discovery Vodka), dar şi al unor produse din import: Rose Mary Spumant, Vermut şi Lichior, Stolichnaya Vodka şi Label 5 Whisky.

“Piaţa de băuturi alcoolice a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltări din regiune şi continuă să demonstreze un potenţial de creştere impresionant. Sunt încântat de oportunitatea de a-mi folosi experienţa de management pentru a dezvolta business-ul Granddis România. Este o provocare extraordinară pe care o accept cu mare bucurie”, a declarat Viorel Ognean, Director General al Granddis România

Viorel Ognean are o experienţă de 28 de ani în vânzări, marketing, strategie şi dezvoltare de business. A lucrat pentru companii importante din FMCG şi cosmetice aşa cum sunt Diageo, Coty Cosmetics, SC Johnson, Gillette Ltd. Ultimii şase ani i-a petrecut în cadrul companiei Diageo, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din lume, unde s-a ocupat de dezvoltarea portofoliului de produse al companiei în 31 de ţări. A absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Chişinău şi a finalizat un MBA în cadrul University of Shefield, City University. În vârstă de 46 de ani, Viorel este căsătorit şi are 2 copii.