“Vinuri mari din crame mici” – proiect de promovare a vinului la The Wine Club by Vinexpert

Vinexpert lanseaza o noua serie de evenimente “Vinuri mari din crame mici”, prin care prezinta produsele cramelor “de nisa”, dar de valoare certa si inovatoare, care altfel ar ajunge mai greu in atentia celei mai mari piete de vinuri premium din tara – Capitala.

Primul capitol al seriei are loc joi, 20 septembrie, de la orele 19.30 si este dedicat Cramei Aramic. Vor fi prezentate 6 vinuri, in asociere cu gastronomie specifica zonei de unde provin vinurile: Sauvignon blanc, Alb de Silagi, Rose, Cabernet Sauvignon, Feteasca neagra si Rosu de Silagi.

Gazda permanenta a evenimentelor este The Wine Club by Vinexpert, locatia din B-dul Unirii Nr 20 a primului selectioner si retailer specializat in vin din Romania. Vinurile vor fi prezentate, de fiecare data, in asociere cu produse gastronomice inspirate din traditiile locurilor de origine.

Periodic, cate o crama cu merite deosebite va face obiectul evenimentelor “Vinuri mari din crame mici”, unde producatorul si invitati speciali vor ghida, intr-un cadru propice, degustarile, si unde vor vorbi si vor raspunde la intrebari despre istoria si povestea marcii, despre soiurile reprezentative si despre caracteristicile care fac fiecare terroir special, despre ce sta la baza originalitatii vinurilor si despre felul in care aceste vinuri sunt receptate de public si de catre expertii din concursurile internationale.

In fiecare astfel de eveniment, vinurile prezentate vor avea preturi cu discount special de 20%.