Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Noi am făcut o selecție a celor mai importante:

SĂNĂTATE

Cybersecurity Healthcare Summit: Bucharest 2022 – Experți de top din industria publică și privată vor discuta despre tendințele cheie și capcanele securității cibernetice pentru asistența medicală, despre cum se poate rezolva deficitul de competențe din industrie și multe altele.

FARMACIE

Farmacia Viitorului: Marketing în farmaciile independente– Un webinar cu discuții despre: Cum facem & ce presupune marketingul unei farmacii; Avantajele farmacistului independent & cum te diferențiezi de farmaciile din jur; Campanii de marketing: ce funcționează și ce nu; Tehnologii, provocări și oportunități digitale.

CERCETARE ȘI INOVARE

Zilele Europene pentru Cercetare și Inovare – Evenimentul emblematic al Comisiei Europene pentru cercetare și inovare, ajuns la cea de-a 4 a ediție, reunește cercetători, antreprenori, decidenți și cetățeni, pentru a dezbate și a modela viitorul cercetării și inovării în Europa și nu numai.

RESURSE UMANE

Legislația muncii și HR – Un webinar ce explică în detaliu cele mai relevante aspecte legate de legislație și fiscalitate și te aduce la zi cu tot ceea ce trebuie să știi dacă activezi în HR.

ENERGIE

Conferinţa “Energia în priză”– Eveniment ajuns la ediția aX-a, ce se va desfăşura cu participare fizică, fiind transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

HORECA

Conferința Națională a Industriei Ospitalității – Ajunsă la cea de-a 6-a ediție, Conferința Națională a Industriei Ospitalității este o platformă relevantă de dezbateri constructive, generatoare de soluții inovatoare pentru ospitalitate, unul dintre domeniile reper pentru economia României.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.