Vassilis Stavrou, care a condus în trecut operațiunile Mega Image în România, a fost numit CEO al Valvis Holding S.A. și Vicepreședinte executiv de dezvoltare internațională al Carpathian Springs S.A. Mandatul a intrat în vigoare de la data de 3 octombrie.

„Sunt deosebit de bucuros să ocup o astfel de poziție de conducere într-un Grup care se dezvoltă și evoluează constant. Sunt încântat să mă alătur și voi lucra cu o echipă de management puternică, cu viziune și o strategie puternică”, a declarat Vassilis Stavrou.

Stavrou a ocupat în ultimii 28 de ani diferite poziţii manageriale la nivel naţional şi internaţional. El are o cunoaştere semnificativă a gestionării afacerilor şi a oamenilor din diferite ţări şi medii multiculturale. Anterior, el a fost CEO al AB Vassilopoulos, precum şi al Mega Image şi a ocupat şi alte funcţii importante de conducere la Delhaize Groups şi AB Vassilopoulos.

„Îi urez bun venit lui Vassilis în marea noastră familie. Eu și Vassilis ne cunoaștem de câțiva ani și împărtășim aceleași valori și principii. El vine în Grupul nostru într-un moment de activitate intensă de dezvoltare. Mai ales în contextul recent anunțatului nostru parteneriat strategic cu PepsiCo. Sunt sigur că experiența importantă pe care Vassilis o aduce cu el va ajuta la implementarea strategiei noastre pentru dezvoltare internațională și durabilă și la consolidarea structurii noastre corporatiste”, afirmă Jean Valvis, Președintele – Director general al grupului de firme Valvis Holding și al Carpathian Springs S.A.