Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță numirea lui Vasile Ungurean în funcția de Director Vânzări al companiei. Cu o experiență profesională de peste 20 ani în domeniu, Vasile Ungurean va fi responsabil de setarea obiectivelor de vânzări, extinderea portofoliului de clienți, definirea strategiei de vânzări și implementarea planurilor de acțiune pentru atingerea acestora și va fi implicat în dezvoltarea strategiilor de lansare și promovare a produselor și serviciilor noi.

Absolvent al departamentului de Management și Administrarea Afacerilor din cadrul Facultății de Nord din Baia Mare și a secției de Marketing din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș, Vasile Ungurean are o experiență cumulată de peste 20 de ani în industria de Retail & FMCG, timp în care rolurile sale au vizat politicile comerciale, menținerea și supravegherea relațiilor cu clienții, precum și formarea și dezvoltarea echipelor de vânzări.

„Inovația, calitatea produselor și recunoașterea de care se bucură compania și brandurile din portofoliu au fost factori decisivi pentru care am ales să mă alătur echipei Farmec, să contribui prin acest rol la crearea strategiilor de vânzări, care să îmbunătățească poziția companiei într-o piață extrem de competitivă. Este o onoare și o responsabilitate, motiv pentru care sunt determinat să aplic în această funcție toată experiența, cunoștințele și competențele de care dispun, astfel încât să aducem produsele din portofoliu cât mai aproape de consumatorii noștri de pretutindeni”, a declarat Vasile Ungurean, Director Vânzări Farmec.