„EcoForum își propune să dezvolte în timp o comunitate de oameni interesați de protecția mediului și de stabilirea de parteneriate pentru îndeplinirea responsabilităților ce ne revin nouă, tuturor, în acest domeniu și implementarea acestor soluții în comunitățile pe care le reprezintă fiecare”, acesta a fost mesajul adresat de Valentin Negoiță, Președintele Asociației ECOTIC,  în cadrul webinarului ECO Forum, cu tema Responsabilitățile APL-urilor  în gestionarea deșeurilor, organizat pe 4 martie.

Ecotic pune la dispoziție atât infrastructura de conectare, cât și know-how-ul și bunele practici de care dispune, iar, împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor vă invităm să fiți alături de noi în efortul comun de a realiza un parteneriat de lungă durată pentru a oferi soluții concrete în domeniul protecției mediului în comunitățile pe care le reprezentați și pentru a asigura dezvoltarea unei economii și societăți durabile în Romania”, a menționat Valentin Negoiță.

ECO Forum este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul portalului specializat Administratie.ro. Programul își propune să dezvolte, în timp, o comunitate de oameni interesați de protecția mediului și, în acest context, de parteneriate pentru îndeplinirea responsabilităților ce le revin în acest domeniu, în comunitățile în care activează.

—-

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.