De la promovarea eficientă a evenimentelor proprii și până la accesul facil la informații centralizate despre toate evenimentele din diverse domenii de activitate, utilizatorii EventsOnline.ro au feedback clar privind modul în care îi ajută platforma.

Iuliana Floricică, Cofondator & CEO June CommunicationsDin perspectiva unei agenții de comunicare, este util să descoperim instrumente online care reunesc și promovează evenimentele din industrii diverse, precum business, sănătate, educație și nu numai, așa cum este platforma EventsOnline.ro. Rămânem astfel la curent cu oportunități importante.

Vlad Brătuleanu, Responsabil comunicare, Uniunea Arhitecților din RomâniaNe-am bucurat să vedem evenimentul organizat de noi (Uniunea Arhitecților din România) apărând pe pagina EventsOnline! Site-ul este ușor de navigat, informația este organizată intuitiv. În plus, EventsOnline.ro este o foarte bună unealtă, pentru că agregă evenimente din foarte multe domenii – business și cultură fiind doar câteva dintre ele. EventsOnline este locul unde poți intra să afli ce urmează să se întâmple în oraș!”

Aurica Ichim, Managerul Muzeului Municipal „Regina Maria” Iași„Ca urmare a creșterii exponențiale a evenimentelor culturale, atât ca număr, cât și în complexitate, promovarea și evidențierea lor devine o provocare tot mai mare pentru organizatori. De aceea, consider că era mai mult decât necesară o platformă ca EventsOnline.ro, care să ne ajute în promovarea inteligentă a evenimentelor noastre, atât pentru publicul larg, cât și către potențiali parteneri și colaboratori.”

Conf. Dr. Mihai Bogdan Petrișor, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, Universitatea Al. Ioan Cuza, IașiEventsOnline.ro a deschis o nouă eră. Pentru mine înseamnă conectarea în permanență cu toate evenimentele din cele două domenii de interes personal, Educație și Administrație.”

Constantin Rudnițchi, Director Executiv CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a ComunicăriiSunt foarte încântat de vizibilitatea pe care au căpătat-o evenimentele profesionale ale Coaliției pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării cu ajutorul platformei EventsOnline.ro! În condițiile în care numărul evenimentelor de orice fel a crescut foarte mult, o platformă care să promoveze facil evenimentele pe care le organizăm este mai mult decât binevenită.

Claudia Stan, Cluster Director of Sales – Apex Alliance Hotel Management România, operator al Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town şi The Marmorosch Bucharest„Sunt direct implicată în organizarea de evenimente și interesată de toate componentele acestei industrii. Pentru mine este vital să am o imagine completă a evenimentelor care se organizează – organizator, recurență, dimensiune, furnizori implicați ș.a. Asta implică însă, de cele mai multe ori, un research mare consumator de timp. De aceea, EventsOnline.ro a devenit un instrument indispensabil pentru mine: filtrează toate aceste informații și mi le livrează organizat, ajutându-mă, astfel, să economisesc resurse valoroase de timp.”

Vrei să fii la curent cu evenimentele din zona ta de interes? Abonează-te gratuit aici și îți trimitem periodic evenimentele tale de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit aici și trimite-ne evenimentele tale!

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.