La Up, credem în continuitate și în consecvență în tot ceea ce facem, deci și atunci când vine vorba despre a face bine. La Up, ne implicăm acum, dar credem în angajamente fără termen de valabilitate. Într-o perioadă în care vorbim tot mai des despre sustenabilitate, era firesc sa ne implicăm pe termen mediu și lung în sprijinirea celor mai puțin norocoși decât noi.

Se face un deceniu de când pe lista cauzelor pe care le susținem se regăsește Fundația Ronald McDonald. De peste 20 de ani, Fundația pentru Copii Ronald McDonald susține familiile ai căror copii au nevoie de spitalizare pe o perioadă îndelungată, oferindu-le o casă departe de casă și posibilitatea de a rămâne aproape într-o situație dificilă. De 20 de ani, prin tot ceea ce facem la Up România, susținem creșterea puterii de cumpărare și îmbunătățirea calității vieții.

În acest context atât de bogat în cifre simbolice, cu o puternică încărcătură emoțională pentru noi, am decis să ducem parteneriatul mai departe și să ne alăturăm programului Adopt-a-Room, derulat de Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Prin adoptarea Camerei nr. 1 a Casei Ronald McDonald din incinta Spitalului „Grigore Alexandrescu” Bucureşti,  Up România nu mai este doar un susținător și un prieten al lor, ci a dobândit și calitatea de „părinte adoptiv”.

Alegerea Camerei 1 nu a fost întâmplătoare. Noi am văzut în cifra 1 un simbol al speranței, al unității, al performanței, al noilor începuturi. Al unui spațiu primitor, gata să te adopte și să te susțină atunci când ai nevoie. Pentru că Up este despre „mai binele din fiecare zi” pe care îl putem transforma în „mai bine” de la an la an. Despre mâna întinsă azi care poate da aripi visului de mâine.

Inaugurarea plăcuței cu numele Up și a calității noastre de părinte adoptiv al Camerei 1 pe durata unui an, eveniment important pentru noi, a prilejuit și întâlnirea de suflet dintre Amalia NĂSTASE, președinta Fundației pentru Copii Ronald McDonald și Elena PAP, Director Regional Up Group (România, Moldova, Bulgaria, Grecia și Serbia).

„Adoptând o cameră, simțim că facem parte din familia voastră, iar faptul că suntem parte a familiei ne onorează, dar ne și ne obligă. Ne face plăcere să contribuim, să dăm o parte din ceea ce societatea merită, din ceea ce oamenii au nevoie. Pentru că în Up România este vorba despre business, dar este vorba și despre viață, este vorba despre oameni, este vorba despre experiență, iar parteneriatul cu voi asta ne-a învățat – să fim aproape de oameni și să trăim la o scară foarte mică experiențele lor de viață care ne țin în contact cu realitatea”, a explicat Elena Pap motivul implicării Up România în programul Adopt-a-Room.

Din partea Fundației pentru Copii Ronald McDonald, Amalia Năstase a adăugat: „Pentru noi este foarte important să avem parteneri, pe o parte doctorii și personalul medical din spitale, pe altă parte familiile, dar a treia componentă la fel de importantă sunt companiile care au succes în România, companiile care au înțeles că nu poți să ai o afacere de succes dacă nu împarți din profitul tău cu cei care sunt mai puțin norocoși și au nevoie de ajutorul unei asociații. Familiile care vin și stau în camera voastră fac parte și ei din businessul vostru, pentru că vă ocupați nu numai de angajații voștri, numai de clienții voștri, vă ocupați și de oamenii care stau în Camera numărul 1 din casa Ronald McDonald de la Spitalul  de Copii Grigore Alexandrescu.”

Nu poate decât să ne onoreze apartenența la această familie. Prin însăși definiția sa, termenul de familie implică stabilitate, consecvență, perseverență, prezență pe termen lung, sprijin durabil, iar toate aceste valori se regăsesc și printre obiectivele companiei Up.

Suntem aici ca să rămânem, susținem cauzele în care credem și conștientizăm diferența pe care o putem face în societate. Pentru că Up este despre mai mult, despre oameni, despre experiențe și, nu în ultimul rând, despre viață.