Distribuitorul de piese si accesorii pentru sectorul auto Polcar a intrat pe piata locala printr-un contract tip franciza cu compania E-Autoparts Europa SRL din Arad, cunoscuta pe piata nationala prin magazinul online www.BestAutoVest.ro, pe care il administreaza.

Compania Polcar a fost infiintata de catre Andrzej Senkowski in 1986, numele fiind ales la propunerea sotiei sale Urszula. La inceput compania isi avea locatia intr-un apartament unde o camera era biroul si in baie era depozitul. Cresterea a fost continua, iar in 1996 a fost construit primul depozit de 4000 mp in Wólka Kosowska in apropierea Varsoviei, in 2002 depozitul s-a marit cu inca 27,000 mp, in 2009 cu inca 34,000 mp, iar in 2018 a inceput constructia unui nou depozit care va face ca spatiul total de depozitare sa ajunga la 110 000 mp.

In prezent compania Polcar lucreaza direct cu peste 300 de producatori de componente auto din toate colturile lumii, avand in stoc peste 130,000 de repere, incepand de la piese pentru caroserie, radiatoare, faruri, stopuri, piese de directie, suspensie, franare, accesorii auto si echipamente service.

Din anul 2001, odata ce si-a creat departamentul de export, compania Polcar si-a inceput extinderea in Europa in tari ca Rusia, Slovenia, Serbia, Slovacia, Moldova, Germania si altele, iar dupa o lunga colaborare cu BestAutoVest din Arad, contractul este oficial.

Compania Polcar Romania se adreseaza in special tuturor comerciantilor de piese auto, magazinelor de piese auto (online sau fizice), service-urilor auto, companiilor de asigurari.

Pentru identificarea produselor este disponibil un catalog online, iar dupa inregistrare comerciantii de piese auto pot avea acces la preturi, stocuri si poze.

Pentru toti posesorii de autoturisme sau autoutilitare – persoane fizice, produsele sunt disponibile online pe www.bestautovest.ro si www.rapidauto.ro