Uniprest Instal deschide un nou depozit la Iași

După mutarea depozitului de la Deva într-un spațiu mai mare, Uniprest Instal, distribuitor național de produse care acoperă toată aria instalațiilor, deschide un nou depozit la Iași, cu o suprafață totală de 920 mp și o investiție de 350.000 Euro. Prin deschiderea noului punct de lucru, cu logistică și reprezentanți de vânzări zonali, vor fi deservite 6 județe importante din Moldova: Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui și, implicit, Iași.

Suma investită acoperă toate echipamentele logistice și de transport necesare. În noul depozit va lucra o echipă de 6 angajaţi, toți fiind localnici din Iași.

”Până acum, rețeaua noastră nu a inclus și zona Moldovei, care a fost mult timp neacoperită. Am “tatonat terenul” cu livrări din depozitul central din Mureș, însă întreg procesul era îngreunat din cauza infrastructurii defectuoase. În plus, nivelul calitativ din această zonă a crescut, regiunea are deja mult potențial, iar produsele comercializate de noi se potrivesc foarte bine. Așadar, am considerat că este un moment oportun pentru a deschide acest nou punct de lucru. A venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră”, declară Enikő Peter, Managing Director, Uniprest Instal.

Prin deschiderea noului depozit, timpul de livrare în zona Moldovei va fi cu mult scurtat și se va putea face în maxim 24 de ore, standardul auto-impus al companiei.

Noul depozit se află pe Calea Chișinăului nr. 132, clădirea C16, și este al treilea ca suprafață și capacitate din rețeaua Uniprest Instal, după depozitele din Târgu Mureș și București.