UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac au semnat un parteneriat strategic care vizează distribuţia de asigurări de viaţă şi asigurări generale. În baza acestui parteneriat, cele două companii îşi reafirmă abordarea concentrată pe client, asigurându-se că acesta beneficiază de un pachet complet de servicii financiare şi de asigurare.

Clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea achiziţiona, prin intermediul băncii, asigurări de locuinţă, de sănătate şi alte tipuri de asigurări generale, precum şi asigurări de viaţă de tip exclusiv protecţie sau protecţie şi investiţie oferite de către Allianz-Ţiriac Asigurări, se arată într-un comunicat de presă.

„Mă bucur să anunţ semnarea acordului de colaborare local cu UniCredit Bank. Este un parteneriat strategic între două companii puternice din domeniul financiar atât la nivel local, cât şi internaţional, capabile să ofere expertiză precum şi un plus de valoare clienţilor noştri. Asigurările pe care Allianz-Ţiriac le pune la dispoziţie clienţilor UniCredit Bank sunt de natură să rezolve diferite dificultăţi financiare generate de evenimente nedorite pe care aceştia le pot întâmpina oricând, pe parcursul valabilităţii contractelor. Allianz-Ţiriac este alături de clienţii UniCredit Bank, protejându-le lucrurile care contează şi oferind un motiv în plus de linişte şi de confort financiar pentru ei şi cei dragi”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

Allianz-Ţiriac devine astfel asiguratorul care oferă produse de asigurare clienţilor UniCredit Bank în sistem „one stop shop”, prin intermediul reţelei extinse de sucursale a băncii. Noile produse de asigurare vin în completarea produselor bancare oferite de UniCredit Bank şi pot fi accesate de clienţi uşor şi rapid, se mai arată în comunicat.