Un nou centru de service autorizat BMW Motorrad se deschide la Bucureşti

Reţeaua BMW Motorrad se extinde cu un nou centru de service la Bucureşti, în complexul Romexpo, pentru a răspunde creşterii cotinue a pieţii româneşti. Investiţia Moto Hub oferă servicii complete pentru clienţii BMW Motorrad.

Noul centru Moto Hub include un magazin de piese şi accesorii, staţie ITP, spaţiu de vânzare motociclete second-hand, servicii de rent a bike, tururi moto cu ghid profesionist în România şi străinătate şi, prin şcoala de pilotaj RideX, module de training de safety, cornering sau off-road.

Moto Hub este primul service autorizat din reţeaua BMW Motorrad. Se alătură celor trei dealeri BMW Motorrad din Bucureşti, Oradea şi Iaşi. Este un centru monomarcă, deschis în 2018, care a fost extins la standardele BMW Motorrad în urma unei investiţii de 170.000 Euro. Proiectul acoperă o suprafaţă de 600 m2 , din care 360 m2 pentru service şi 240 m2 pentru showroom. Este cel mai mare centru de service BMW Motorrad din ţară, atât din perspectiva suprafeţei, cât şi a numărului de posturi de lucru, cu un total de 5, dintre care unul dedicat pentru urgențe și recepție directă, fără programare.

În prezent marca este repezentantă, alături de noul centru de service Moto Hub Bucureşti, de trei centre de vânzări şi service la nivel naţional: Automobile Bavaria Otopeni, Group West Oradea şi Apan Iaşi. BMW Motorrad a încehiat în 2018 al 8-lea an consecutiv de creştere de peste 25%. 2018 a însemnat un nou an record pentru BMW Motorrad, cu 368 unităţi livrate şi un plus de 38% fata de 2017. Este aşteptat ca acest an să continue trendul crescător, susţinut de noi lansări importante, inclusiv noua generaţie R 1250 GS şi R 1250 GS Adventure, noul S 1000RR, dar și scuterele C 400X și C 400GT, cele mai importante produse BMW Motorrad pe piaţa din România. Compania îşi diversifică portofoliul de produse, cu o extinderea gamei de produse segmentele Heritage, Urban Mobility și Adventure. Totodată, BMW Motorrad România a introdus pe piaţă cel mai complex serviciu de finanţare pentru modele noi, care aduce condiţii accesibile de finanţare şi asigurare la nivelul pieţei de automobile.