Profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top manageri, antreprenori și administratori sunt așteptați joi, 6 aprilie, de la ora 15.00, la cea de-a treia dezbatere a comunității CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP, pentru a afla cele mai noi informații despre includeri și excluderi din baza de impozitare a TVA.

Specialiștii NNDKP – Alina Timofti – Partener, Consultanță Fiscală, moderatorul întâlnirii, Alexandru Aparaschivei Partener, Consultanță Fiscală și Daniela Gramaticescu Partener, Practica de Soluționare a Disputelor vor oferi detalii și noutăți despre practica fiscului și a instanțelor în următoarele situații: modificări de preț stabilite prin decizii judecătorești/arbitrale, creanțe neîncasate și sume datorate pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru rolurile menționate anterior, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare de aici.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate în secțiunea dedicată de pe GlobalManager.ro sau pe pagina de LinkedIn.