Ultimele zile de înscrieri în Romanian Software Index PRINT 2017

ANIS a deschis înscrierile pentru catalogul tipărit Romanian Software Index 2017, proiect prin care sunt promovate internațional companiile românești de software și servicii IT. Catalogul tipărit a evoluat între timp într-o platformă web complexă, cu informații despre companii și industria românească de software, disponibile pe parcursul întregului an.

Atât platforma online – softwareindex.ro, cât și versiunea tipărită (de exemplu – editia 2016), se adresează exclusiv unei audiențe de business, cu scopul de a crește expunerea și oportunitățile comerciale directe pentru companiile românești pe piața internațională.

ANIS primește constant cereri de oferte sau oportunități de proiecte din partea unor companii străine interesate de parteneriate cu companiile românești. Am început Romanian Software Index în 2013 ca un instrument de promovare pentru membrii ANIS în acest context – și știm că acest instrument a funcționat”, spune Valerica Dragomir, Director executiv ANIS. „Ce ne propunem în continuare este să poziționăm indexul ca pe un canal care reunește cât mai multe companii românești de software, o platformă la care să aibă acces toți acești potențiali clienți”, explică Valerica Dragomir.

Versiunea tipărită a indexului are un format compact, potrivit pentru canalele de promovare clasice și va fi distribuit în cadrul evenimentelor organizate de ANIS și partenere, către ambasadele României din piețele-țintă și către camerele de comerț bilaterale și asociațiile similare din străinătate, dar și către birourile comerciale din România ale ambasadelor străine pe a căror piață companiile românești au interese de afaceri.

Înscrierea se face prin completarea Formularului de comandă și trimiterea acestuia către Roxana Sescioreanu, la adresa roxana.sescioreanu@anis.ro, până pe 17 martie, cel mai târziu.

Companiile prezentate în catalog au fost contactate de către clienți, ca urmare a prezenței lor în Romanian Software Index (print sau online), iar partenerii ANIS recomandă Romanian Software Index entităților interesate, atât ca instrument pentru identificarea de noi parteneri sau furnizori de servicii în rândul companiilor românești, cât și ca instrument de bune practici pentru promovarea companiilor și a industriei românești, în ansamblu.

Proiectul inițiat și coordonat de ANIS face parte din strategia asociației de promovare a exporturilor de produse software și servicii IT. Obiectivul acestui proiect este să crească oportunităţile comerciale ale companiilor de tehnologie, dar şi vizibilitatea României pe plan internațional.

Pentru mai multe informații vă stă la dispoziție Roxana Sescioreanu, Project Manager – roxana.sescioreanu@anis.ro.