Ultimele zile de înscriere la Conferinţa de Management Modern în Turism – peste 150 de specialiști au confirmat deja participarea

MM-turism-2016Oameni şi Companii organizează, pe 26 februarie, la Bucureşti, Conferinţa de Management Modern în Turism, dedicată managerilor de agenţii de turism şi hoteluri la nivel naţional.

Lucia Morariu

 

Lucia Morariu, Preşedinte Director General Eximtur, Partener al evenimentului, declară: “Va fi o dezbatere dedicată temelor majore din turismul românesc și identificării celor mai potrivite politici care pot transforma turismul într-un instrument dedicat dezvoltării comunității. Vom discuta despre provocările pe care ni le impun noile condiții de securitate la nivel mondial, despre tehnologiile moderne care schimbă turismul și despre potențialul dezvoltării turismului balnear și de wellness în România.”

 

Evenimentul face parte din Programul de Management Modern în Turism, o platformă de comunicare directă cu câteva sute de executivi şi specialiști din domeniul turismului, dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni şi Companii este specializată în comunicare directă cu + 50 comunităţi de business şi profesionale din România.

 

agenda turism

Detalii despre eveniment, înscriere şi lista de participanţi găsiţi aici.