ECOTIC, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează cea de-a XV a ediție a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat. Organizațiile care nu și-au înscris încă proiecte cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător sunt invitate să completeze formularele online dedicate de pe platforma www.premiilepentrumediucurat.ro, până vineri,  24 noiembrie.

Categoriile de premii sunt:

  • PROIECTE DE MEDIU3 câștigători

La această categorie se pot înscrie proiecte desfășurate de orice tip de entitate: companie, instituție publică, primărie, ONGuri, exceptând instituțiile de învățământ care au o categorie specială dedicată.

  • PREMIUL SPECIAL dedicat INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT – 1 câștigător
  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR 1 câștigător

Pentru a marca această ediție aniversară, ECOTIC va acorda și un:

  • PREMIUL SPECIAL (BEST OF) – 1 câștigător

În cadrul acestei categorii vor fi analizate toate proiectele câștigătoare în edițiile anterioare și cel care se dovedește durabil și cu rezultate remarcabile va fi premiat.

Implicarea publicului larg este binevenită și în această ediție prin NOMINALIZAREA de proiecte prin completarea formularului dedicat de pe www.premiilepentrumediucurat.ro.  În urma nominalizării organizatorii îi vor contacta pe cei care implementează proiectele în vederea înscrierii acestora.

Jurizarea va avea loc la începutul lunii decembrie și decernarea premiilor va avea loc pe 15 decembrie.

Ediția a XV-a a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută deMinisterul Mediului, Apelor și Pădurilor, Info Cons, Ambasada Sustenabilității în România, Coaliția pentru Economie Circulară, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, ECSR.ro, Radio România Cultural, RFI România, EventsMax și Hotnews.