Tudor Tailor aduce, în premieră în România, o tehnologie 3D prin care îți creezi propriul design de pantofi

Tudor Tailor, brandul românesc de costume made to measure, a lansat în premieră în țară o tehnologie 3D prin care poți să creezi singur designul de pantofi preferat, în câteva minute. Această aplicație disponibilă pe site-ul companiei este o noutate pe piața românească și oferă o experiență de cumpărare foarte mult mai flexibilă și completă.

“Deși suntem un brand care promovează valorile și eleganța clasică autentică, întotdeauna am acordat o atenție specială digitalizării și am reușit să implementăm cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență cât mai complexă și mai placută, în același timp, clienților”, spune Alin Copîndeanu, CEO și co-fondator Tudor Tailor.

Este o experiență nouă pentru publicul masculin român, care nu mai este cumpărător cu opțiuni limitate, ci creator al propriilor pantofi, în câteva minute: “Am vrut să oferim variante simple și comode pentru a-ți personaliza pantofii. Aplicația pe care am dezvoltat-o este intuitivă, simplu de folosit și îți permite să vezi și să modifici modul în care vor arăta. Prin prezentarea pantofului într-un mediu tridimensional, îl poți analiza și customiza în detaliu, din orice unghi”.

Tehnologia 3D funcționează pe baza unor filtre (culoare, tip de piele, forma vârfului pantofului, tip de secțiuni ale pantofului, cusături și ornamente prețioase) care permit utilizatorului să experimenteze și să aleagă ceea ce i se potrivește ca stil, în detaliu.

Customizatorul te întâmpină cu o gamă de modele, de la Oxford și Derby la MonkStrap, Loafers și ghete, având mai multe categorii din care se poate alege. Odată ales modelul, pentru pantofii de tip Dress sau cei cu cusătura Goodyear, clientul va alege tipul de vârf dorit, dacă dorește rotund (Zurigo), în stil englezesc sau Monti, un vârf mai ascuțit și mai pătrățos, și apoi intră în customizatorul propriu-zis. De acolo, poți începe să te joci cu aplicația și să îți vizualizezi pantoful”, a completat CEO-ul Tudor Tailor.

Prima interacțiune a utilizatorilor cu aplicația 3D a avut loc în cadrul unei pre-lansări în showroom-ul Tudor Tailor de pe Calea Floreasca, București. Invitații au testat tool-ul de customizare a pantofilor pentru a crea modelele preferate în funcție de stilul personal și de imaginația fiecăruia.

Fiind un tip de produs care reflectă stilul și personalitatea, o astfel de aplicație digitală adusă în zona de fashion masculin este cu atât mai apreciată și bine primită de public cu cât opțiunile de alegere și de creare a unor designuri unice devin nelimitate.

Nu este prima inovație digitală propusă și utilizată de Tudor Tailor. Recent, au venit și în sprijinul clienților cu cereri mai dificile (forme atipice pentru talpă, monturi, mărimi rare etc.) oferind o soluție la îndemână. “Avem o aplicație dezvoltată de un partener, FeetSizr, disponibilă atat pe AppStore cât și pe Google Play, prin care clienții își pot lua singuri măsurile cu o coală A4 și un smartphone. Procesul durează 3-5 minute”, a adăugat Alin Copîndeanu.

Mai mult, echipa a lansat și costumul hidrofob, rezistent la murdărie și lichide, pentru businessmeni și domni care poartă frecvent costume. Acest costum se bazează pe nanotehnologie pentru a proteja utilizatorii de situații neplăcute.