Jurnalistul si blogger-ul Victor Kapra oferă în ultimul număr al newsletter-ului său – Civilization – Filosofii relaxate despre high-tech și omenire – o resursă importantă pentru creatorii de conținut digital: o listă agregată de platforme pentru monetizare, community management și unelte de creație.

Abonați-vă la Civilization pentru a citi și despre Baby X, primul copil virtual bazat pe Artificial General Intelligence, dar și despre un Bentley din 1929, reintrat în fabricație.

Pe 27 mai, de la ora 16.00, îl puteți vedea și asculta pe Victor Kapra la întâlnirea comunității OSC-MarketingManager, unde va vorbi despre noutăți și tendințe în marketing și tehnologie. Participarea este gratuită, iar pentru a confirma accesați pagina de înregistrare a evenimentului: https://www.marketingmanager.ro/invitatie-marketingmanager-editia-lunii-mai/.

Comunitatea OSC-MarketingManager  numără peste 1.000 specialiști MarCom, care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.MarketingManager.ro sau participă la evenimentele comunității.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.