Vineri, 18 decembrie 2020, începând cu ora 14.00, sunteți așteptați la întâlnirea digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro pentru a vă prezenta ultimele inovații în domeniul telemedicinei.

Dacă vreți să aflați:

  • cum puteți avea o consultație medicală potrivită vremurilor actuale
  • să vă monitorizați starea de sănătate din confortul casei
  • sau dacă doriți pur și simplu să vă aduceți contribuția la îmbunătățirea actului medical

trebuie să participați la Webinarul de vineri, 18 decembrie 2020, pe platforma Zoom și pe pagina de Facebook a Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro.

Anul 2020 a tras multe semnale de alarmă care au evidențiat lipsurile sistemului medical românesc. Pandemia de Coronavirus a blocat aproape total accesul la actul medical al pacienților care nu au fost afectati de această boală. Este vorba despre pacienții cronici sau cei care pur și simplu au avut o urgență medicală și care nu au avut unde să apeleze având în vedere că mai toate spitalele s-au concentrat exclusiv pe pacienții Covid.

Pentru a veni în sprijinul medicilor, dar și a pacienților, companiile LIAMED, din România, și Naicoms, din Bulgaria, au pus bazele unei platforme multifuncționale de telemedicină – TEMESED.RO. Platforma este foarte complexă, oferind atât servicii de telemedicină, cât și dispozitive medicale cu funcționalități complementare în relația medic-pacient.

Poți afla totul despre noile servicii de telemedicină, despre beneficiile pe care telemedicina le aduce pacienților sau despre ceea ce presupun și cum se desfășoară consultațiile prin telemedicină la Webinarul CASPA.RO de vineri, 18 decembrie 2020.

Participarea la webinar este GRATUITĂ și se realizează simplu, prin completarea formularului de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare despre webinar regăsiți în invitația întâlnirii, accesibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă asociațiile de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România. Din 2017 comunitatea beneficiază și de o platformă digitală proprie www.caspa.ro și un newsletter bi-lunar transmis abonaților.