Top-2015Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Oameni și Companii, organizează TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA, EDIŢIA A XXIII-A, care se va desfăşura în premieră naţională concomitent cu TÂRGUL SERVICIILOR/PRODUSELOR DE EXCELENŢĂ PENTRU ÎNTREPRINDERI, pe 27 octombrie 2015, începând cu ora 9:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Ballroom şi Constanţa Ballroom.

Evenimentul este unul de referință pentru mediul de afaceri românesc. Cu această ocazie, vor fi recunoscute meritele întreprinzătorilor şi promovate cele mai performante întreprinderi ale anului 2014. Manifestare de tradiție, TOP-ul transpune bunele practici internaţionale în domeniu și se bucură de recunoașterea la nivel european şi internaţional a Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (UEAPME) şi a Asociaţiei Mondiale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (WASME).

Pentru prima dată, în acest an, intreprinderile premiate vor avea posibilitatea participării şi/sau prezentării propriilor servicii şi produse în cadrul Târgul Serviciilor/Produselor de Excelenţă pentru Întreprinderi, alături de partenerii evenimentului.

Pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA),productivitate și performanța globală în afaceri, se vor acorda mai multe categorii de premii:

 • Naționale generale (micro, mici, mijlocii, mari și pentru cele nou înființate)
 • Naționale, pe domenii de activitate – cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari și pentru cele nou înființate)

De asemenea, vor fi acordate premii speciale:

 • Premiul și trofeul din partea UEAPME (Uniunea Europeană a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii)
 • Premiul și trofeul din partea WASME (Asociaţia Mondială a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii)
 • Marele Premiu Special la nivel național
 • Premiile Speciale la nivel național pentru firme care s-au remarcat prin performanțe deosebite la export, calitatea serviciilor şi produselor oferite, în inovare etc.
 • Premiile și trofeele de Excelență în Afaceri

FIRMELE CLASATE PE PRIMELE 3 LOCURI ÎN CLASAMENTELE MENȚIONATE MAI SUS VOR FI PREMIATE ÎN PLEN DE CĂTRE PERSONALITĂŢI LA NIVEL NAŢIONAL ŞI INTERNAŢIONAL, CU CONDIŢIA ÎNSCRIERII PÂNĂ LA DATA DE 1 OCTOMBRIE 2015.

 

COSTUL TAXEI DE PARTICIPARE: 700 LEI/PERSOANĂ (fără TVA), include:

 • Participarea Ia festivitatea de premiere, desfășurată în sala Grand Ballroom, a JW Marriott Bucharest Grand Hotel
 • Maxim 4 diplome personalizate cu locurile ocupate în clasamentele pentru care dumneavoastră ați optat prin marcare pe formularul de înregistrare (pentru celelalte locuri, diplomele se pot comanda achitând suma de 150 lei/ diploma)
 • Mapa cu materiale despre TOP 2014, inclusiv Catalogul celor mai performante firme din Romania.
 • Acordarea către firma dumneavoastră a beneficiilor calității de membru-invitat al cnipmmr pe o perioadă de 12 luni, cu accesul la informații, evenimente, oportunități de afaceri, etc.
 • Menționarea și promovarea firmei dumneavoastră în Catalogul TOP 2014, care va fi difuzat participanților și reprezentanților mass-media
 • Scurtă prezentare a firmei pe CD TOP (maxim 50 de cuvinte, se completează în pagina 6)
 • Acces la pauza de cafea și prânz
 • Acces de vizitator la Târgul Serviciilor/Produselor de Excelenţă pentru Întreprinderi, care va permite vizionarea de standuri, audierea prezentărilor şi testarea de produse şi servicii

TERMENUL LIMITĂ PENTRU ACHITAREA TAXEI DE PARTICIPARE ESTE 1 OCTOMBRIE 2015. Firmele care se înscriu și achită taxa de participare după 1 octombrie 2015, vor primi DIPLOMELE și/sau trofeele personalizate, aferente clasamentelor, prin curier în maxim 15 zile lucrătoare după încheierea evenimentului.

Programul evenimentului:

09.00 – 10.00       Înregistrare participanţi şi cafea de întâmpinare

10.00 – 10.10       Cuvânt de deschidere Prof. Univ. Dr. Ovidiu N icolescu

10.10 – 10.20       Alocuţiunea Preşedintelui şi/sau Premierului

10.20 – 11.30       Discursuri ale reprezentanţilor autorităţilor, partenerilor şi invitaţilor speciali

11.30 – 13.00       Decernare premii

13.00 – 15.00       Bufet suedez şi networking

09.00 – 10.00 şi 11.30 – 14.00 Vizualizare standuri parteneri şi întâlniri de afaceri sala Constanţa – TÂRGUL SERVICIILOR / PRODUSELOR DE EXCELENŢĂ PENTRU ÎNTREPRINDERI