TOP 3 traineri, coachi si companii furnizoare de training conform L&D Survey 2019, realizat de Learning Network

Pe 29 octombrie a avut loc Gala L&D Awards, momentul de celebrare a invatarii in organizatii, in care au fost acordate distinctiile Gold, Silver si Bronze celor mai apreciati traineri, coachi si companii furnizoare de programe de formare din Romania.

Premiile au fost acordate in urma evaluarilor facute de comunitatea de HR si L&D in L&D Industry Survey, cea mai ampla cercetare cantitativa in domeniu. 576 de respondenti au avut ocazia sa nominalizeze si sa recomande trainerii, coachii si companiile cu care au avut cele mai bune rezultate in anul anterior.

„Misiunea Learning Network este de a promova invatarea continua ca modalitatea de a face fata schimbarilor, atat in mediul organizational, cat si in viata personala. Credem ca invatarea este un fel de a fi si ne bucuram sa fim terenul de joaca al celor care impartasesc aceleasi valori ca si noi: invatare continua, comunitate, grija, responsabilitate, creativitate, inovare si bucurie. Evenimentul a fost foarte emotionant. Ne-am bucurat sa putem oferi un moment de recunoastere celor care muncesc zi de zi sa imbunatateasca performanta organizationala si personala a clientilor lor”, spune Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

 

Iata distinctiile oferite:

Bronze Award Coach: Alain Cardon, Metasysteme Coaching si Petra Mueller Demary, Solution Surfers.

Silver Award Coach: Paul Olteanu

Gold Award Coach: Madi Radulescu, MMM Consulting

Bronze Award Trainer: Simona Podgoreanu, Exec-Edu si Mihai Curelea, Scoala de training

Silver Award Trainer: Lavinia Rasca, Exec-Edu

Gold Award Trainer: Paul Olteanu

Bronze Award Company: Learning Architect si Dynamic Learning

Silver Award Company: Interact si Stand for Development

Gold Award Company: Exec-Edu si Trend Consult.

Learning Network ii felicita pe premianti, pe toti cei care au fost nominalizati in Top L&D 2019 si le multumeste partenerilor si celor care au fost alaturi in organizarea evenimentului: Magicianul Augustin, pianistul Nicolae Dumitru si echipa Teatrului Elisabeta.

Cercetarea „L&D Industry Survey – Romania 2019” si TOP L&D 2019 pot fi achizitionate online cu o reducere de 45% pana la data lansarii: 10 noiembrie.