Toate cele peste 100 de camere ale Balvanyos Resort & SPA au fost complet renovate

În perioada pandemiei, complexul hotelier de 4 stele Balvanyos Resort & SPA a investit peste 350.000 de euro în renovarea hotelului, în confortul şi design-ul camerelor.

Lucrările de renovare au fost începute în luna martie, odată cu declararea stării de urgenţă şi au durat aproximativ 2 luni. Toate cele peste 100 de camere ale Balvanyos Resort & SPA au fost complet renovate, păstrându-se conceptul întregului hotel de resort în inima naturii, cu accente de lemn natur şi elemente tradiţionale din inima Transilvaniei.

Investiţia s-a ridicat la aproape 3500 euro pentru fiecare cameră şi a inclus schimbarea anumitor piese de mobilier, înlocuirea sistemelor de iluminat, dar şi dotarea camerelor cu facilităţi moderne precum aparate Nespresso cu cafea gratuită şi draperii blackout.

Designul camerelor a fost completat cu obiecte decorative noi, inspirate de tradiţiile Transilvaniei şi de cadrul natural în care este situat resortul. În acelaşi timp s-au ridicat standardele de curăţenie şi igienă în camere, în spiritul noilor reglementări de pandemie. S-a investit în nebulizatoare şi lămpi UV pentru fertilizarea şi dezinfectarea camerelor.

Lorand Szarvadi, proprietar Balvanyos Resort & SPA, a declarat: “Deşi este o perioadă extrem de dificilă pentru industria turismului la nivel mondial, am ales să identificăm şi posibile oportunităţi în toată această serie de incertitudini. Prima oportunitate a fost aceea de a investi în confortul camerelor pentru a le oferi oaspeţilor noştri motive suplimentare să ne viziteze vara aceasta. Am investit în design-ul camerelor cu accente de artă inspirată de tradiţiile româneşti, am investit în piese noi de mobilier şi în confortul sporit al oaspeţilor noştri. Am folosit într-un mod cât mai eficient cele două luni de lockdown, astfel că la redeschidere am fost pregătiţi să întâmpinăm oaspeţii noştri cu câteva surprize plăcute şi un resort la standarde ridicate.”