Secțiunea Speakeri a portalului EventsOnline.ro găzduiește prezentarea unuia dintre managerii cu cea mai amplă prezență publică din domeniul construcțiilor din România: Tiberiu Andrioaiei – Vicepreședinte al Consiliului Național – Uniunea Generală a Industriașilor din România (U.G.I.R.).

Tiberiu Andrioaiei este, în același timp, senior consultant, director general, angajator. Oferă servicii pentru asociații patronale, profesionale și clustere. Derulează campanii de advocacy și lobby. Dezvoltă rețele naționale de filiale. Organizează misiuni economice internaționale. Organizează conferințe regionale și naționale.

Tiberiu Andrioaiei are bune abilități de PR, dobândite prin experiența de peste 8 ani ca vicepreședinte al unuia dintre cele mai mari patronate din țară, dar și prin capacitatea sa de adaptare la diverse medii multiculturale, dezvoltate în experiența de lucru în relațiile internaționale. Este o prezență constantă în zona de comunicare publică, prin intermediul zecilor de conferințe susținute și a prezențelor consistente în emisiuni economice televizate.

De asemenea, Tiberiu Andrioaiei are aptitudini și pentru activitățile sportive obținute prin practicarea în trecut a sporturilor de performanță (tir cu arcul – fost campion național și arte marțiale).

Pe platforma EvenstOnline.ro găsiți profilul de Speaker profesional al lui Tiberiu Andrioaiei, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Evenimentele profesionale din domeniul constructiilor si urbanismului, la fel ca și cele care tratează subiecte de management, sunt potențate prin asocierea cu Tiberiu Andrioaiei în calitate de contributor. Descoperiți mai multe informații despre Tiberiu Andrioaiei și ampla sa experiență profesională pe EventsOnline.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstOnline.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsOnline.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.