Thomas Schiefer este noul director din România al companiei Holzindustrie Schweighofer

schiefer_thomas

Holzindustrie Schweighofer l-a desemnat pe Thomas Schiefer, fost director în compania germană Rehau, în funcţia de country manager pentru România.

“Din această poziție nou creată, Thomas Schiefer (…) va asigura continuitatea activității societății Holzindustrie Schweighofer SRL. De asemenea, va contribui la coordonarea celor cinci fabrici Holzindustrie Schweighofer din România și a directorilor de fabrică din Sebeș, Rădăuți, Reci, Siret și Comănești. Dan Bănacu, Directorul General al fabricii din Comănești, va rămâne purtătorul de cuvânt al companiei în România”, a anunţat compania.

Schiefer a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul companiei Rehau, lucrând în Germania, Marea Britanie, Africa de Sud și Singapore. El și-a petrecut copilăria în România şi s-a mutat înapoi în București împreună cu familia sa în anul 2012. Thomas Schiefer are licență în Administrarea Afacerilor și un masterat în Economie, finalizat la Universitatea din Hagen, Germania.

Holzindustrie Schweighofer deţine fabrici de cherestea la Sebeș, Rădăuți şi Reci (Covasna), operând şi o fabrică de panouri încleiate din lemn masiv, la Siret, și una de panel, la Comănești.