După un mandat de cinci ani, Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România, va prelua un nou rol în cadrul Grupului HEINEKEN, care va fi comunicat în perioada următoare. El va fi succedat la conducerea companiei de Thibaut Boidin, care se alătură HEINEKEN România din actuala poziție de Chief Transformation Officer pentru Regiunea Europa.

Thibaut va fi numit în noul rolul de Managing Director HEINEKEN România începând cu data de 1 septembrie 2023. Pe perioada lunii septembrie, Dan și Thibaut vor colabora pentru a asigura o tranziție lină către noul rol.

Thibaut s-a alăturat HEINEKEN Franța în 2017, unde a fost Deputy General Manager la France Boissons. În acest rol, a coordonat un efort de transformare ambițios al HEINEKEN Franța și a generat creșterea businessului, îmbunătățind, totodată, nivelul de satisfacție al clienților. În octombrie 2020, Thibaut a fost numit în funcția de Transformation Director al HEINEKEN Franța, unde a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea businessului. Ulterior, în septembrie 2021, Thibaut a fost numit Chief Transformation Officer în cadrul HEINEKEN Europa și, în timpul mandatului său, a impulsionat dezvoltarea procesului de transformare a capabilităților în cadrul Regiunii Europa, coordonând programe importante și generând schimbări semnificative la nivelul businessului.

Thibaut va continua să dezvolte businessul din România, clădind pe fundația solidă construită de predecesorul său, Dan Robinson. El va coordona strategia EverGreen în România, cu o abordare centrată pe consumatori și clienți, și acordând o atenție deosebită sustenabilității, digitalizării și dezvoltării angajaților HEINEKEN România.