TeraPlast a deschis un centru de distribuţie de 6.500 mp la Galați

Producătorul de materiale de construcţii TeraPlast a deschis un centru logistic de aprovizionare şi livrare rapidă în Galaţi, care urmează să deservească judeţele Galaţi, Brăila, Tulcea, Vrancea, Ialomiţa şi Constanţa.

Unitatea este situată la ieşirea din Galaţi, pe E87 (zona Gării Barboşi), cu acces la centura oraşului, şi dispune de 5.000 de metri pătraţi de platformă betonată şi o hală recent construită, de aproximativ 1.500 metri pătraţi, unde se află stocate produse pentru sistemele de instalaţii pentru apă, gaze naturale şi canalizare, dar şi pentru instalaţii interioare, inclusiv pentru instalaţiile de încălzire prin pardoseală sau sisteme pentru instalaţii electrice.

”Proximitatea joacă un rol major în lanţul logistic. Prin noua locaţie din Galaţi vom fi mai aproape de clienţii liniei de business Instalaţii din sud-estul ţării, mai rapizi în livrări şi mai accesibili”, spune Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

Compania dispune în momentul de faţă de şapte puncte de distribuţie proprii pe teritoriul României şi de un depozit în Ungaria, care este, de asemenea, operaţional.