Televiziunea regională ”ARDEAL TV” aniversează 10 ani de existență

Pe 18 iulie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură Municipală din orașul Reghin, jud. Mureș, va avea loc un spectacol folcloric ce va marca aniversare a zece ani de activitate neîntreruptă a postului de televiziune ARDEAL TV.

Spectacolul va aduce pe scenă și în sală nume consacrate ale muzicii populare românești: Ana Munteanu, Anca Branea, Cornelia Ardelean Archiudean, Cosmin Mocean, Costel Popa, Cristian Pomohaci, Daniel Rațiu, Dorina Oprea, Elisabeta Guzu, Gheorghe Mureșan, Ioan Cristian Țăran, Irina Mihoc, Izidor Tudoran, Leontina Pop, Livia Harpa, Maria Neag, Mădălina Mureșan, Mărioara Precup Stoica, Mărioara Sigheartău, Mihaela Botoș Lateș, Mihai Poșteanu, Minodora Mureșan, Olimpia Deneș, Petre Petruse, Remus Bondar, Voichița Mihoc, Simona Pop Labiș, Teodor și Narcisa Țogorean, Ansamblul Doina Mureșului și Ansamblul Coronița.

Evenimentul va fi prezentat de 2 dintre membrii echipei Ardeal TV: Alexandra Cotoi, cea mai veche angajată a televiziunii și Andrei Romanică, cântăreț de muzică populară ce realizează emisiunea din Ardeal Cu Voie Bună, în direct, în fiecare vineri.

Pe lângă artiștii de pe scenă, în sală sunt așteptați artiștii susținători ai televiziunii, prieteni și toți cei care doresc să le fie alături, intrarea fiind liberă, iar evenimentul fiind unul transmis în direct la televizor și live pe facebook.

Postul de televiziune Ardeal TV a fost înființat în iulie 2009 ca televiziune locală, iar pe 1 mai 2016 a devenit televiziune regională. În momentul de față are ca arie de acoperire 28 de județe și municipiul București.