Taylor Swift are cele mai mari încasări în acest an în industria muzicală mondială

swift_taylorInterpreta pop Taylor Swift a devenit vedeta cu cele mai mari încasări din industria muzicală la nivel mondial, strângând de la începutul anului peste 317 milioane de dolari, potrivit publicației “Sunday Express”. Swift, 25 de ani, a făcut în medie de la începutul anului până în prezent câte 1 milion de dolari pe zi.

“În acest moment Taylor este foarte greu de ajuns”, a spus analistul media Mike Raia. “Este atât de departe față de ceilalți din industrie încât a devenit nu doar o artistă care face spectacole deosebit de antrenante dar și stabilește tendințe în mediul comercial al industriei muzicale”.

În luna iunie Taylor Swift și iubitul său Dj Calvin Harris au fost desemnați cel mai bine plătit cuplu al anului 2015 de către revista Forbes, depășindu-i pe Jay-Z și Beyonce. Recent, Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări la premiile American Music Awards pentru ediția din acest an, șase la număr. Ceremonia va fi transmisă live de rețeaua ABC la 22 noiembrie. AGERPRES