Târgul de Cariere pregătește cel mai complex sezon de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova, anunță începerea unui nou sezon de evenimente destinate atât celor ce își caută un loc de muncă, cât și companiilor dornice să angajeze. În perioada octombrie-noiembrie 2019 vor avea loc opt evenimente de recrutare în șapte orașe din România și Republica Moldova: Cluj Napoca, Iași, Chișinău, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș și Oradea.

La fiecare eveniment organizat de Târgul de Cariere participă între 1200 și 8000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani, sezonul toamnă 2019 anunțând a fi cel mai complex sezon de până acum.

Pentru fiecare dintre cele 8 evenimente desfășurate în sezonul de toamnă 2019, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de activări și acțiuni menite să atragă participanți cât mai mulți și din domenii cât mai diverse. Astfel, în Cluj, Iași, Brașov, Sibiu și Chișinău vor avea loc, pe lângă evenimente de recrutare, campionate de jocuri video (gaming tournaments) dedicate tinerilor pasionați de jocuri tip arcade sau MOBA, iar în Cluj și Chișinău vor fi organizate evenimente tip Hackathon, menite să stimuleze interactivitatea și implicarea participanților.

În plus, Clujul reprezintă una dintre locațiile speciale pentru desfășurarea evenimentelor de recrutare, aici având loc două evenimente diferite, pe parcursul aceluiași sezon: Târgul de Cariere #IlovemyJob, eveniment de recrutare în domenii diverse, completat de conceptul I ❤ Job Academy, o serie de conferințe și workshop-uri tematice, cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților și Cluj Tech Society #TDCIT, eveniment ce înglobează atât conceptul de recrutare dedicat domeniului IT, cât și unul de prezentări interactive, demonstrații și workshop-uri în IT, la care participă antreprenori, angajatori și candidați cu potențial.

Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței se numără : Andreea Marin, personalitate TV, Valeriu Andriuță, actor și Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka).

Ediția din această toamnă a Cluj Tech Society este dedicată temei EdTech (Education and Technology), printre cei prezenți la conferință numărându-se Eden Lazaness, Head of Innovation la King’s College, reprezentanți ai companiilor Google (Zurich) și Testerum (Amsterdam), precum și Urania Cremene (specialistă parenting).

Datele și locațiile concrete ale evenimentelor organizate de Târgul de Cariere în sezonul toamnă 2019 sunt:

Iași: 11-12 octombrie 2019

Cluj și Cluj IT: 15-16 octombrie 2019, respectiv 15-16 noiembrie 2019

Brașov: 23-14 octombrie 2019

Chișinău: 1-2 noiembrie 2019

Oradea: 8 noiembrie 2019

Sibiu: 19-20 noiembrie 2019

Mureș: 22 noiembrie 2019