Euroins Insurance Group a numit-o pe Tanja Blatnik în funcția de Director General pentru România. Propunerea Euroins Insurance Group a fost acceptată de Autoritatea de Supraveghere Financiară din România.
Ea l-a înlocuit pe Mihnea Tobescu, a cărui autorizație a fost retrasă de ASF. Decizia a fost anulată de instanță, hotărârea nefiind însă definitivă.

Tanja Blatnik are 20 de ani de experiență în industria asigurărilor, gestionând proiecte și conducând echipe din Europa Centrală.Înainte de a se alătura Euroins România, Tanja Blatnik a deținut funcția de Director Executiv pentru operațiunile Generali Insurance Slovenia, iar anterior a ocupat aceeași poziție în compania Adriatic Slovenica, a doua cea mai mare companie de asigurări din Slovenia, cu venituri de 300 milioane euro.

„Euroins România se află într-un proces de repoziționare pe piața asigurărilor, cu o strategie concentrată pe trei piloni principali: valoare adăugată, diversificare și digitalizare. Relația cu clienții și partenerii, satisfacția și încrederea sunt cheia acestui proces și elemente vitale pentru succesul pe termen lung al companiei. Pentru a obține aceste rezultate, schimbările vor începe chiar de la nivelul conducerii și managementului companiei”, a declarat Tanja Blatnik.

Kiril Boshov, președintele Consiliului de Administrație al Euroins România, a afirmat că, alături de noul CEO, Euroins România va putea să se dezvolte.