Antreprenoarea Ana Consulea are 27 de ani, zâmbeşte mult şi e mai tot timpul îmbrăcată în alb. E cofetar şi spune că în laborator şi braserie se simte mai bine decât acasă. de un an îşi bea cafeaua de dimineaţă ”la serviciu“, unde concepe deserturi premium şi se ocupă de afacerea Zexe Cofeturi, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro.

Şi-a petrecut copilăria în bucătărie, mai exact în bucătăriile restaurantelor Zexe, ale părinţilor săi, cunoscute în Capitală pentru specificul de gastronomie românească. Povesteşte că nu a avut un model de bucătar, aşa că s-a îndreptat, din curiozitate, spre partea mai dulce a domeniului culinar, adică deserturile. ”Nu m-a atras partea de bucătărie pentru că nu am avut un model de bucătar în viaţa mea. Trăind printre ei nu mi-au plăcut, iar cofetari nu am văzut deloc, nu am avut ocazia să văd nici partea negativă“, povesteşte fondatoarea Zexe Cofeturi.

Citiţi articolul integral pe businessmagazin.ro