Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, miercuri, 28 septembrie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM.

În cadrul acestei ediții se va discuta despre cum o abordare sustenabilă în arhitectură și construcții poate ajuta în conservarea resurselor, protejarea mediului și lupta cu schimbările climatice.

Moderatorul întâlnirii, Arh. ȘERBAN ȚIGĂNAȘ, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îi are ca invitați speciali pe: Ing. DORIN BEU, Conferențiar – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Președinte RoGBC Transilvania, Fost președinte al Comitetului Național Român de Iluminat și pe un reprezentant al Romania Green Building Council.

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția confirmării prealabile. Formularul de înscriere poate fi accesat aici: https://www.eurourbanism.ro/confirmarea-participarii-sustenabilitate-lupta-impotriva-schimbarilor-climatice/.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați invitația electronică, aici: https://www.eurourbanism.ro/invitatie-dezbatere-profesionala-eurourbanism-28-septembrie-2022/.

Dezbaterea video „Sustenabilitate – lupta împotriva schimbărilor climatice” face parte din programul de comunicare și interacțiuni directe din cadrul Comunității EuroUrbanism, dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Alumil, în calitate de parteneri.